Inloggen:
Onthouden:

 

Home winkel
 
Akties
 
Scooters en bromfietsen
 
Helmen
 
Bromfietsverzekering
 
Adres & openingstijden
 
 
Doorlevering
 
 

Onze special GSX 1400

Onze special Guzzi 500

 
 
Lifestyle
 
 
Accessoires
 
Onderdelen
 
 
Tell a friend
 
On-line shop
WinkelwagentjeHome winkel > Akties
Opruiming snor scooters ,Wij willen ruimte in de showroom.


Opruiming snor scooters ,Wij willen ruimte in de showroom.
Wij geven nu een geweldige korting van 20% "op alle voorraad scooters met blauw kenteken.”
als u deze pagina uitprint en bij ons inlevert.
Wij bieden u de perfecte oplossing voor uw vervoer een zuinige 4 takt motor die al voldoen aan de nieuwe strenge emissie eisen van 2013/2014
Deze 4 takt motors hebben zeer veel voordelen zoals een rustige loop en zeer zuinig verbruik.

U koopt nu bij ons als vakman en erkend dealer een nieuwe scooter met 2 jaar fabrieksgarantie voor de prijs van een internet verkoop. Het betreft diversen scooters uit onze showroom , Nu ruim 25 stuks die geheel gemonteerd en gecontroleerd zijn door de vakman.

Het betreft hier een aanbieding van de showroommodellen dus OP=OP ,,, grijp je kansssssssss

- De actie loopt   t/m 31 January  2014


Winterbanden


Waarom winterbanden?

Winterbanden bieden op winterse wegen meer veiligheid. Bovendien zijn winterbanden in een aantal Europese landen zelfs verplicht. Dan hoort het omwisselen van zomer- naar winterbanden bij uw standaard voorbereiding. Ook als de winter in eigen land invalt, bieden winterbanden extra veiligheid op de weg. Dus niet alleen voor uw auto maar ook voor uw scooter.

Wat is er anders aan winterbanden?

Rubber van de scooter winterbanden worden bij lagere temperaturen harder. De rubbersamenstelling van winterbanden is daar specifiek op afgestemd. Bovendien hebben winterbanden meer lamellen in het profiel die zich in de weg ‘vastgrijpen’. Effect: meer grip, een kortere remweg bij slecht weer. Bij extreme gladheid blijft het raadzaam om de weg alleen op te gaan als dat strikt noodzakelijk is, ook al is uw scooter met winterbanden uitgerust. U herkent winterbanden aan het sneeuwvloksymbool of aan de tekens  M+S. Banden met dit symbool hebben speciale ondergaan.
Dus met deze korting op weg naar de erkende scooter/motor dealer en zorg dat u met de juiste banden op weg gaat deze winter.