Inloggen:
Onthouden:

 

Home winkel
 
Scooters en bromfietsen
 
Helmen
 
Bromfietsverzekering
 
Adres & openingstijden
 
 
Doorlevering
 
 

Onze special GSX 1400

Onze special Guzzi 500

 
 
Lifestyle
 
 
Accessoires
 
Onderdelen
 
 
Tell a friend
 
On-line shop
WinkelwagentjeHome > Lifestyle
De Scooter uw 2e kleine auto en meer dan een lifestyle.

 

Een nieuw model Vespa? Of een oud model in een modern jasje?

Eind jaren 60, begin jaren 70 waren er 2 modellen, de Vespa Sprint en de Vespa Primavera waren razend populair. De modellen van de vroegere jaren zijn zeker niet vergeten met de styling van de nieuwe Vespa. De Vespa Sprint is erg herkenbaar aan het rechthoekige koplampje en sportieve buddyseat. In de kleuren; Dragon red, Shiny black en Montebianco white en in 50 en 125 cc is de S verkrijgbaar.

Het is nu ook mogelijk om je scooter te personaliseren! Er zijn stickersets ontworpen in verschillende motieven met de onderwerpen: Flowers, Europe en Sport. Bij het thema Europe zijn er bijpassende helmen met de Italiaanse, Engelse en Franse vlag te verkrijgen. Laat je verleiden door het design van de sportieve, dynamische en originele Vespa S!

 

Peugeot Django

 

GoParts laat u zien dat scooter rijden meer is dan alleen goedkoop rijden. Het is makkelijk voor woon werk verkeer. Vervoer in je vrije tijd. Of een vervanging of toevoeging van de fiets. Of vervoer in een drukke stad. Je kunt hem echt overal voor gebruiken, wij kunnen u in onze winkel alles vertellen waar je op moet letten. En als u wilt kunt u er ook een huren bij ons. Het verhuur van een scooter kost € 40 euro per dag, daar kunt laat u hem toch niet voor staan.