topbalk lb
Inloggen:
Onthouden:
topbalk

 

 

bullet blauwHome winkel
 
bullet oranjeNieuwe scooters
     bromfietsen
 
bullet oranjeOccasion scooters,
     bromfietsen en motoren
 
bullet oranjeHelmen
 
bullet oranjeBromfietsverzekering
 
bullet oranjeAdres & openingstijden
 
 
bullet oranjeDoorlevering
 
 

bullet oranjeOnze special GSX 1400

bullet oranjeOnze special Guzzi 500

 
 
bullet oranjeLifestyle
 
 
bullet oranjeAccessoires
 
bullet oranjeOnderdelen
 
 
bullet oranjeTell a friend
 
bullet oranjeOnline shop
spacer spacerspacer

Winkelwagentje

Home: GoParts uw scooter en motor specialist van de betuwe.

  • Verhuur
  • Dealerschappen
  • Scooterflex
  • Unigarant
  • Werkplaats

GoParts uw Scooter en Motor dealer Verkoop-Reparatie-Onderdelen Lutterveldweg 5 Tiel Tel 0344-614644

 

We zijn op 17 januari 2000 begonnen als een onderhouds bedrijf voor motorfietsen en scooters, na een 2 jaar werd ons pand aan de lutterveldweg 12 te klein en zijn we verhuisd naar de overkant van de straat waar we ook een showroom en opslag hebben. Nu is er een ruime voorraad voor de scooter en de motoronderdelen zodat we onze klanten nog sneller van dienst kunnen zijn. In de tussentijd is ons bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de Betuwe met een 350 m2 showroom en een opslag van 850m2 en natuurlijk de werkplaats, waar de 3 bruggen bijna fulltime vol staan, en waar met enthousiasme gewerkt wordt aan uw scooter of motor.


winkel1

winkel2

winkel3

 

Wij zijn jong en dynamisch dat is uitgegroeid tot een professioneel tweewielerbedrijf. In de showroom kunt u alle modellen scooters bezichtigen en staan tevens gestylde motorfietsen die we zelf ombouwden met hulp van collega's.

winkel4

We hebben uiteraard een ophaalservice, onze medewerkers staan klaar om uw scooter op te halen voor service en reparatie.

winkel5

Op dit moment telt Goparts 6 medewerkers en beschikken we over een ruime voorraad en professionele werkplaats.

Onze Dealerschappen

GoParts is de dealer voor bijna alle grote merken zoals:
Aprilia, Yamaha, Kymco, Vespa, Piaggio, Gilera, Derbi, Sym, Peugeot, en TGB.

Als dealer zijn er vele voordelen waar vooral u, als klant, baat bij heeft. Een dealer heeft alle technische kennis in huis om uw scooter te repareren volgens de standaarden en professionaliteit van het merk. Dat komt omdat er vanuit het merk vaak eerst een technische cursus word gegeven voordat de scooter daadwerkelijk verkocht mag worden. Daarnaast kunnen wij als dealer alle onderdelen voor uw scooter snel en eenvoudig bestellen. Ook kan alleen een dealer ervoor zorgen dat uw garantiekwestie snel, zorgvuldig en professioneel word afgehandeld.

Helaas is gebleken dat er winkels zijn die zich voordoen als dealer terwijl ze helemaal geen dealer zijn. Zij hebben grote lichtreclameborden of stickers met de naam van het merk erop door hun hele winkel hangen, maar zijn in feite helemaal geen dealer. Een echte dealer is onder andere te herkennen aan het schildje dat bij de ingang hangt of de dealer stickers op de ramen bij de werkplaats. Mocht u twijfels hebben kijk dan bij het merk van uw keuze op internet om te kijken of er een dealer bij u in de buurt zit of dat de winkel waar u twijfels over heeft wel daadwerkelijk dealer is.

Laat u dus echt niet misleiden door mooie praatjes of merknamen die door de hele winkel hangen maar controleer van te voren of u wel met een echte dealer te maken heeft! Een goede voorbereiding is het halve werk! GoParts uw scooter en motor specialist van de betuwe.

dealerschappen

tabletoprood